You name it! We frame it!

http://www.frameyoursportmoments.nl

Eerbetoon Patrick van Daalen bij Brederodes

Op 28 april was het 24 jaar geleden dat clubicoon van v.v. Brederodes Patrick van Daalen op 22-jarige leeftijd getroffen werd door een hartstilstand, waarna hij ter plaatse overleed. Vorig jaar is door de Vrienden van Brederodes een fotolijst met een Brederodesshirt met zijn rugnummer 3, geschonken aan de familie van Daalen. Deze lijst is opgehangen in onze kantine. Twee oud-vrienden van Patrick, Ramon Bongers en Ronald Engelsman, hebben hem goed gekend. Zij hebben, in overleg met het bestuur en de Vrienden van Brederodes (supportersclub van de zondagselectie), aangeboden om het shirt van Patrick van Daalen te voorzien van een mooie, nieuwe, unieke lijst. In deze lijst is een foto van Patrick verwerkt. Op deze bijzondere dag werd de nieuwe lijst, in aanwezigheid van de hele familie van Daalen, onthuld. Het resultaat is een prachtig eerbetoon aan de familie én aan de club. De lijst is nu wederom in de kantine opgehangen.

De hele familie van Daalen was aanwezig bij de onthulling van de fotolijst. Vader Sjaak van Daalen is ontroerd: “het is mooi dat onze zoon nu letterlijk gezicht krijgt voor de mensen op de vereniging die Patrick niet hebben gekend of geen weet hebben van het verhaal. Dit is met name het geval bij jeugdspelers en nieuwe leden. Op deze manier blijft Patrick onderdeel van de vereniging.”
Patrick van Daalen-trofee
Ter nagedachtenis overhandigt Yvonne van Daalen, uit naam van Brederodes, aan het einde van elk seizoen in de slotavond de Patrick van Daalen-trofee aan de beste speler van het eerste elftal van de zondagafdeling.

Familie onthulling

Frame Your Sports Moments © 2016 R.Bongers Email frameyoursportmoments@gmail.com Phone +31 610013920 Galecopperlaan 27 3437 NA Nieuwegein